0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Levering

Vi har et godt kendskab til rederier og vælger den bekvemme forsendelsesvej, der gør levering hurtigere. I betragtning af forsendelsen tilbyder vi 6 forsendelsesmåder: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS og Air Mail.

Før din ordre afsendes, skal vi behandle din ordre og lægge alle dine varer gennem sine strenge kvalitetskontrolprøver. På grund af dette er Total leveringstid forskellig fra fragt tid alene.

 

Samlet Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Det tager cirka flere arbejdsdage for pakkerejser fra vores faciliteter til din destination. Den fedeste leveringstid er 7 dage. Den nøjagtige leveringstid er baseret på rederiets (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) standard og fragtmetoden du har valgt.

Bemærk: Vi tilbyder gratis forsendelse. Når din ordre er afsendt, vil du modtage en e-mail, der bekræfter dine varer er på vej, hvilket også vil omfatte et tracking link. Venligst send os din korrekte adresse og gyldigt telefonnummer! Eventuelle tab forårsaget af den forkerte modtageradresse eller kontaktnummer er på kunderne.

Hvis en vare er udsolgt eller der er problemer med din ordre, vil vi forsøge at kontakte dig straks (via telefon eller email) for at løse problemet.

 

Leveringsmetode:

Standard Shipping: Region inklusive USA, Canada, Det Forenede Kongerige med 7-10 arbejdsdage.

Frankrig, Spanien, Tyskland, Holland, Ukraine, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 hverdage.

Brasilien, Rusland, Italien, Argentina, Chile, Mexico med 20-25 hverdage.

Alle andre lande med 7-25 hverdage.

Behandlingstid: 1-3 hverdage (nogle produkter tager 5 hverdage).

 

Express Shipping: Worldwide (eksklusive Rusland og Brasilien) med 5-7 arbejdsdage.

Behandlingstid: 1-3 hverdage (nogle produkter tager 5 hverdage).